Tanger Hotel

Peninsula
Tanger Hotel Genel
Tanger Hotel Genel
Tanger Hotel Genel
Tanger Hotel Öne Çıkan Resim
Tanger Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Tanger Hotel
Calle 31 entre 18 y 20 , Peninsula

Tanger Hotel misafirlere Punta del Este bölgesinde, plaj yakınında, Calle 20 Bulvarı Alışveriş Bölgesi ve Gorlero Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Casino Nogaro ile 0,1 mi (0,2 km) ve Brava Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x