Hotel Remanso

Peninsula
Hotel Remanso Genel
Hotel Remanso Genel
Hotel Remanso Genel
Hotel Remanso Öne Çıkan Resim
Hotel Remanso Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Remanso
Calle 20 - El Remanso between 28 and 29 , Peninsula

Hotel Remanso misafirlere Punta del Este merkezinde, Calle 20 Bulvarı Alışveriş Bölgesi ve Gorlero Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Casino Nogaro ile 0,3 mi (0,4 km) ve Brava Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 55 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x