Tamantara Suites & Villas Ubud

Ubud
Tamantara Suites & Villas Ubud Öne Çıkan Resim
Tamantara Suites & Villas Ubud Dış Mekan
Tamantara Suites & Villas Ubud Dış Mekan
Tamantara Suites & Villas Ubud Dış Mekan
Tamantara Suites & Villas Ubud Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Tamantara Suites & Villas Ubud
Jl. Sri Wedari No. 60 , Ubud

Tamantara Suites & Villas Ubud misafirlere Ubud merkezinde, The Global Harmony Monument ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Rio Helmi Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Tamantara Suites & Villas Ubud misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x