Laba Ubud Villa

Lesser Sunda Islands, Ubud
Laba Ubud Villa Öne Çıkan Resim
Laba Ubud Villa Dış Mekan
Laba Ubud Villa Dış Mekan
Laba Ubud Villa İç Mekan
Laba Ubud Villa Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Laba Ubud Villa
Jalan Sri Wedari Lesser Sunda Islands, Ubud

Laba Ubud Villa misafirlere Ubud merkezinde, The Global Harmony Monument ve Rio Helmi Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x