Taman Asih Bingin Homestay

Lesser Sunda Islands, Pecatu
Taman Asih Bingin Homestay Öne Çıkan Resim
Taman Asih Bingin Homestay Dış Mekan
Taman Asih Bingin Homestay Dış Mekan
Taman Asih Bingin Homestay Dış Mekan
Taman Asih Bingin Homestay Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Taman Asih Bingin Homestay
Jl. Padang Padang, Pantai Cemongkak Bingin, Kuta Selatan Lesser Sunda Islands, Pecatu

Pecatu bölgesindeki Taman Asih Bingin Homestay misafirlere plaj yakınında, Bukit Yarımadası ile Bingin Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Kuta Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Legian Plajı ile 14 mi (22,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Cold Shower Only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x