Klapa Resort - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Pecatu
Klapa Resort - CHSE Certified Genel
Klapa Resort - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Klapa Resort - CHSE Certified Dış Mekan
Klapa Resort - CHSE Certified Dış Mekan
Klapa Resort - CHSE Certified İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
Klapa Resort - CHSE Certified
Jl. Raya Uluwatu, Pecatu Indah Resort New Kuta Beach I, Kuta Selatan Lesser Sunda Islands, Pecatu

Klapa Resort - CHSE Certified konaklamanızda Pecatu merkezinde, New Kuta Green Park ve Yeni Kuta Golf sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Balangan Plajı ile 4,2 km ve Bingin Plajı ile 6,6 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 115 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Golf Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Oda (Klapa)
Room
Studio Golf View Twin
Room
Studio Ocean View Twin Bed
Room
Studio Ocean View Double
Room
Studio Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x