Taloh Homestay Chiangmai

Kuzey Tayland, Mae On
Taloh Homestay Chiangmai Öne Çıkan Resim
Taloh Homestay Chiangmai Dış Mekan
Taloh Homestay Chiangmai Dış Mekan
Taloh Homestay Chiangmai İç Mekan
Taloh Homestay Chiangmai Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Taloh Homestay Chiangmai
2/2 Moo 2 T.Huai Kaeo Kuzey Tayland, Mae On

Taloh Homestay Chiangmai konaklamanızda Mae On bölgesinde, Mae Salai Waterfall ile 1,2 km (0,8 mi) ve Mae Kampong Waterfall ile 7,8 km (4,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Kew Fin ile 11 km (6,8 mil) ve San Kamphaeng Sıcak Kaplıcaları ile 20,9 km (13 mil) mesafede.

Taloh Homestay Chiangmai misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda, Sigara İçilmez, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x