Taj Phuket Inn

Puket Adası, Patong
Taj Phuket Inn Genel
Taj Phuket Inn Genel
Taj Phuket Inn Öne Çıkan Resim
Taj Phuket Inn Yerinde Yemek
Taj Phuket Inn Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Taj Phuket Inn
267-271 Ratuthit Songroipi Rd. Patong Kathu Puket Adası, Patong

Taj Phuket Inn misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Bangla Sokağı yakınında ve Patong Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kamala Plajı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Otelin Hint mutfağı alanında uzman restoranı Indian Restuarant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Family Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x