C & N Hotel Patong

Güney Tayland, Patong
C & N Hotel Patong Öne Çıkan Resim
C & N Hotel Patong Dış Mekan
C & N Hotel Patong Kahvaltı
C & N Hotel Patong Kahvaltı
C & N Hotel Patong Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
C & N Hotel Patong
151 Rat-U-ThitSongRoiPi Rd. Güney Tayland, Patong

C & N Hotel Patong misafirlere Patong bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Bangla Sokağı yakınında ve Patong Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Karon Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Kamala Plajı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı C&N Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Grand
Grand Deluxe Room
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x