Taj Mahal, New Delhi

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Taj Mahal, New Delhi Genel
Taj Mahal, New Delhi Genel
Taj Mahal, New Delhi Öne Çıkan Resim
Taj Mahal, New Delhi İç Mekan
Taj Mahal, New Delhi İç Mekan
Image More +73 fotoğraf
Taj Mahal, New Delhi
Number One Mansingh Road Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Taj Mahal, New Delhi size Yeni Delhi merkezinde, Hindistan Kapısı ve Kasturba Gandhi Marg ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Cuma Mescidi ile 5,1 mi (8,2 km) ve Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Emperor Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 5 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

230 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Taj
Taj Club, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Taj
Taj Club, Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Taj
Taj Club, Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Presidential Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x