FabHotel Prime Shervani

Yeni Delhi
FabHotel Prime Shervani Öne Çıkan Resim
FabHotel Prime Shervani Dış Mekan
FabHotel Prime Shervani Kahvaltı
FabHotel Prime Shervani Yerinde Yemek
FabHotel Prime Shervani Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
FabHotel Prime Shervani
11 Sunder Nagar , Yeni Delhi

FabHotel Prime Shervani size Yeni Delhi merkezinde, Hindistan Kapısı ve Delhi Hayvanat Bahçesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Cuma Mescidi ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x