Tagudan Kubo Garden Hotel

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Tagudin
Tagudan Kubo Garden Hotel Genel
Tagudan Kubo Garden Hotel Dış Mekan
Tagudan Kubo Garden Hotel Dış Mekan
Tagudan Kubo Garden Hotel Oda Manzaraları
Tagudan Kubo Garden Hotel Dış Mekanlar
Image More +11 fotoğraf
Tagudan Kubo Garden Hotel
Tagudan Kubo garden hotel Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Tagudin

Tagudan Kubo Garden Hotel misafirlere Tagudin bölgesinde, plaj yakınında, Candon South Merkez Okulu ile 18,5 mi (29,8 km) mesafede ve Santiago Belediye Sarayı ile 25,7 mi (41,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sabangan Plajı ile 26,9 mi (43,2 km) ve San Roque Meydanı ile 27,7 mi (44,6 km) mesafede.

Tagudan Kubo Garden Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 12 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Tagudin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1938 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x