Buenavista Family Inn

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Tagudin
Buenavista Family Inn Genel
Buenavista Family Inn Öne Çıkan Resim
Buenavista Family Inn Dış Mekan
Buenavista Family Inn Dış Mekan
Buenavista Family Inn Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Buenavista Family Inn
Brgy. Farola Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Tagudin

Buenavista Family Inn Tagudin bölgesindedir. Civardaki önemli noktalar arasında Fiesta Casino Poro Point bulunmaktadır. Bu otel Candon South Merkez Okulu ile 21,3 mi (34,3 km) ve Bessang Pass Natural Monument ile 28 mi (45,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (#2)
Oda
Oda (VIP Rm. 2)
Oda
Oda (VIP Rm. 3)
Room
Tek Kişilik Oda (#1)
Room
Oda (VIP Rm. 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x