T Island Resort

Jeju Adası, Daeryun-dong
T Island Resort Genel
T Island Resort Öne Çıkan Resim
T Island Resort Dış Mekan
T Island Resort Dış Mekan
T Island Resort Dış Mekan
Image More +109 fotoğraf
T Island Resort
100, Maksukpo-ro Jeju Adası, Daeryun-dong

T Island Resort misafirlere Seogwipo (Seogwipo Şehri) bölgesinde, Seri World ve Jeju Waterworld ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seogwipo Maeil Olle Pazarı ile 4 mi (6,4 km) ve Hallasan Ulusal Parkı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Otelin Amerika mutfağı alanında uzman restoranı 티아일랜드 misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut.

Misafirler için 20 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Royal Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı
Room
Family Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x