Jeju Amoje

Jeju Adası, Daeryun-dong
Jeju Amoje Genel
Jeju Amoje Genel
Jeju Amoje Öne Çıkan Resim
Jeju Amoje Dış Mekan
Jeju Amoje Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Jeju Amoje
20-1, Choeyeong-ro Jeju Adası, Daeryun-dong

Jeju Amoje misafirlere Seogwipo (Seogwipo Şehri) bölgesinde, Seri World ve Jeju Waterworld ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Seogwipo Maeil Olle Pazarı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Hallasan Ulusal Parkı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 4 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Munseom)
Room
Oda (Beomseom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x