Sylvia Beach Villa

Lesser Sunda Islands, Labuan Bajo
Sylvia Beach Villa Genel
Sylvia Beach Villa Genel
Sylvia Beach Villa Genel
Sylvia Beach Villa Öne Çıkan Resim
Sylvia Beach Villa Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Sylvia Beach Villa
Pantai Waecicu Lesser Sunda Islands, Labuan Bajo

Sylvia Beach Villa misafirlere Labuan Bajo bölgesinde, plajda ve Waecicu Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Batu Cermin Mağarası ile 2,7 mi (4,4 km) ve Labuan Bajo Limanı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Sylvia Restaurant ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Plaj Manzaralı (One Bedroom Villa)
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x