EduTel

Nusa Tenggara, Labuan Bajo
EduTel Genel
EduTel Genel
EduTel Genel
EduTel Öne Çıkan Resim
EduTel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
EduTel
Padang SMIP, SMKN1 Labuan Bajo Nusa Tenggara, Labuan Bajo

EduTel misafirlere Labuan Bajo bölgesinde, havaalanı yakınında ve Batu Cermin Mağarası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Waecicu Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Pede Labuan Plajı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bisiklet turu bilgileri ve bisiklet park alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x