Swizore

Kaftoun
Swizore Öne Çıkan Resim
Swizore Dış Mekan
Swizore Dış Mekan
Swizore Dış Mekan
Swizore Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Swizore
Swizore street Koura , Kaftoun

Swizore konaklamanızda Kaftoun bölgesinde, Batroun Eski Pazar Yerleri ile 18,4 km (11,4 mi) ve Fenike Deniz Duvarı ile 18,8 km (11,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu kabin Fenike Kalesi ile 18,9 km (11,8 mil) ve Tannourine Sedir Ormanı Doğa Koruma Alanı ile 20,2 km (12,6 mil) mesafede.

Kabinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kabinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Jakuzi (Bungalow)
Villa
Villa
Comfort
Comfort Kulübe
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Villa
Room
Deluxe Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x