Olive Gardens Resort

Aafsdiq
Olive Gardens Resort Öne Çıkan Resim
Olive Gardens Resort Dış Mekan
Olive Gardens Resort Dış Mekan
Olive Gardens Resort Kahvaltı
Olive Gardens Resort Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Olive Gardens Resort
Balamand Region , Aafsdiq

Olive Gardens Resort konaklamanızda Aafsdiq bölgesinde, Horsh Ehden ile 43,2 km (26,9 mi) ve Lübnan Katran Ağacı Ormanı ile 45 km (28 mi) mesafede olacaksınız. Bu resort otel Bnachii Gölü ile 9,2 mi (14,8 km) ve madrassas of Al-Machhad and Al-Shamsiyat ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Resort Manzaralı, Zemin Kat
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x