Sweet House Boutique Hotel

Absheron Region, Bakü
Sweet House Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Sweet House Boutique Hotel Dış Mekan
Sweet House Boutique Hotel Dış Mekan
Sweet House Boutique Hotel Dış Mekan
Sweet House Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Sweet House Boutique Hotel
Veli Mammadov str. 6 Absheron Region, Bakü

Sweet House Boutique Hotel misafirlere Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti yakınında ve Flarmoniya Parkı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bakü Bulvarı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Azerbaycan Devlet Filarmoni Salonu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Yemek servisi için Sweet Garden ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x