Jireh Baku Hotel

Absheron Region, Bakü
Jireh Baku Hotel Genel
Jireh Baku Hotel Genel
Jireh Baku Hotel Öne Çıkan Resim
Jireh Baku Hotel Dış Mekan
Jireh Baku Hotel İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Jireh Baku Hotel
Old City, Asef Zeynalli street 39 Absheron Region, Bakü

Jireh Baku Hotel misafirlere Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti yakınında ve Kız Kulesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bakü Bulvarı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Azerbaycan Devlet Filarmoni Salonu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Baku bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 807 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x