Sweet Bungalow

Güney Tayland, Choeng Thale
Sweet Bungalow Öne Çıkan Resim
Sweet Bungalow Dış Mekan
Sweet Bungalow Dış Mekan
Sweet Bungalow İç Mekan
Sweet Bungalow Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Sweet Bungalow
5/1 Moo 4, Soi Pasak 8, Cherngtalay Güney Tayland, Choeng Thale

Sweet Bungalow misafirlere Choeng Thale bölgesinde, banliyöde, Bang Tao Plajı ve Porto de Phuket ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kamala Plajı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Patong Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x