Grand Villa Luxury Holidays Phuket

Puket Adası, Choeng Thale
Grand Villa Luxury Holidays Phuket Öne Çıkan Resim
Grand Villa Luxury Holidays Phuket Yerinde Yemek
Grand Villa Luxury Holidays Phuket Oda Düzeni
Grand Villa Luxury Holidays Phuket Oda Düzeni
Grand Villa Luxury Holidays Phuket Oda Düzeni
Image More +42 fotoğraf
Grand Villa Luxury Holidays Phuket
48/231, Moo 4 Cherngtalay Puket Adası, Choeng Thale

Bu villa konaklamanızda Choeng Thale bölgesinde, Bang Tao Plajı ile 5,9 km (3,7 mi) ve Surin Plajı ile 7,4 km (4,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Kamala Plajı ile 10,9 km (6,8 mil) ve Mai Khao Plajı ile 14,2 km (8,9 mil) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
4-Bedroom Luxury Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x