Swan Towers

Sanabis
Swan Towers Dış Mekan
Swan Towers Dış Mekan
Swan Towers Dış Mekan
Swan Towers Dış Mekan
Swan Towers Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Swan Towers
Awal Ave 2425 , Sanabis

Manama bölgesindeki Swan Towers konaklamanızda, Bahreyn Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ve Dana Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan apart daire Bahreyn Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Seef Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Süit
Süit
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x