Gulf Court Hotel

Sanabis
Gulf Court Hotel Genel
Gulf Court Hotel Öne Çıkan Resim
Gulf Court Hotel Kahvaltı
Gulf Court Hotel Yerinde Yemek
Gulf Court Hotel Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Gulf Court Hotel
Building 141, Block 408, Road 28 Seef Area , Sanabis

Gulf Court Hotel misafirlere Manama bölgesinde, iş merkezinde, Bahreyn Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ve Dana Alışveriş Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bahreyn Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2 km) ve Khamis Camisi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 215 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sağlık kulübü, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Manama bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 160 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit
Junior
Junior Süit
Süit
Süit (Ambassador)
Grand
Grand Süit
Premium
Premium Single Room, 1 king bed
Royal
Royal Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x