AfriCamps Klein Karoo

Klein Karoo, Oudtshoorn
AfriCamps Klein Karoo Öne Çıkan Resim
AfriCamps Klein Karoo Dış Mekan
AfriCamps Klein Karoo Dış Mekan
AfriCamps Klein Karoo Kahvaltı
AfriCamps Klein Karoo Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
AfriCamps Klein Karoo
Cango Caves Road Klein Karoo, Oudtshoorn

Oudtshoorn bölgesindeki bu kabin misafirlere kırsal bölgede, Cango Wildlife Ranch ve Buffelsdrift Game Lodge 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kabin Oudtshoorn Asma Köprüsü ile 2,7 mi (4,4 km) ve C.P. Nel Müzesi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Bu kabin misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu kabinde şömine keyfi sizi bekliyor. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kabinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x