Supreme Hotel Baku

Absheron Region, Bakü
Supreme Hotel Baku Öne Çıkan Resim
Supreme Hotel Baku Dış Mekan
Supreme Hotel Baku Kahvaltı
Supreme Hotel Baku Yerinde Yemek
Supreme Hotel Baku Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Supreme Hotel Baku
Bashir Bunyadov 4G Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki Supreme Hotel Baku konaklamanızda, Gobustan Rock Art ve Bliss Land ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bakü Olimpiyat Stadyumu ile 3,8 mi (6,1 km) ve Haydar Aliyev Kültür Merkezi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Business
Business Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x