Suphan Lake Hometel

Orta Tayland, Bangkok
Suphan Lake Hometel Öne Çıkan Resim
Suphan Lake Hometel Dış Mekan
Suphan Lake Hometel Dış Mekan
Suphan Lake Hometel Dış Mekan
Suphan Lake Hometel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Suphan Lake Hometel
106/999 KahaRomklao Village Romklao Road Orta Tayland, Bangkok

Suphan Lake Hometel misafirlere Bangkok (Lat Krabang) bölgesinde, Paseo Alışveriş Merkezi ve Robinson Lifestyle Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rajamangala Stadyumu ile 9,4 mi (15,1 km) ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık tenis kortu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Superior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x