Supernova Hotel

Centrum
Supernova Hotel Genel
Supernova Hotel Genel
Supernova Hotel Öne Çıkan Resim
Supernova Hotel Dış Mekan
Supernova Hotel İç Mekan
Image More +58 fotoğraf
Supernova Hotel
68 's-Gravendijkwal , Centrum

Supernova Hotel misafirlere Rotterdam merkezinde, Nieuwe Instituut ve Miniworld Rotterdam ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Erasmus Köprüsü ile 1,6 mi (2,6 km) ve Ahoy Rotterdam ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Supernova Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Üç Kişilik Oda
Design
Design Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x