Hotel Light

Centrum
Hotel Light Genel
Hotel Light Genel
Hotel Light Öne Çıkan Resim
Hotel Light Dış Mekan
Hotel Light İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Hotel Light
s Gravendijkwal 100 , Centrum

Hotel Light misafirlere Rotterdam (Centrum) bölgesinde, Nieuwe Instituut ve Chabot Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Erasmus Köprüsü ile 1,4 mi (2,2 km) ve Ahoy Rotterdam ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, resepsiyon salonu ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Mini)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Manzarasız (Tight window)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x