Sunshine Hotel

Orta Vietnam, Cam Chau
Sunshine Hotel Genel
Sunshine Hotel Öne Çıkan Resim
Sunshine Hotel Dış Mekan
Sunshine Hotel Dış Mekan
Sunshine Hotel Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Sunshine Hotel
02 Phan Dinh Phung Orta Vietnam, Cam Chau

Sunshine Hotel misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Chuc Thanh Pagodası ve Phuoc Lam Pagodası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel My Khe Plajı ile 10,7 mi (17,3 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Grand Dört Kişilik Oda
Room
Grand Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x