Chivani Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian
Chivani Pattaya Öne Çıkan Resim
Chivani Pattaya Dış Mekan
Chivani Pattaya Dış Mekan
Chivani Pattaya Dış Mekan
Chivani Pattaya Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Chivani Pattaya
127 Moo.8 Na Jomtien Tayland Doğu Sahili, Na Chom Thian

Chivani Pattaya misafirlere Sattahip (Na Chom Thian) bölgesinde, Legend Siam Pattaya Thailand ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Cartoon Network Amazone ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Jomtien Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Toskana stili villada misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedroom Pool Villa
3
3 Bedroom Pool Villa
Room
3 Bedroom Villa Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x