Sunrise Tropical Resort

Güney Tayland, Krabi
Sunrise Tropical Resort Genel
Sunrise Tropical Resort Genel
Sunrise Tropical Resort Öne Çıkan Resim
Sunrise Tropical Resort Dış Mekan
Sunrise Tropical Resort Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Sunrise Tropical Resort
39 Moo 2 Railay Beach Güney Tayland, Krabi

Sunrise Tropical Resort misafirlere Krabi bölgesinde, plajda, Doğu Railay Plajı ile West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Ao Nang Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Sunrise Restaurant ideal; a denize sıfır restoranı misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tropical
Tropical Chalay Double
Tropical
Tropical Chalay Triple
Tropical
Tropical Villa Double Bed
Tropical
Tropical Villa Plus Junior
Room
Tropical Villa Plus
Room
Tropical Villa Twin Bed

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x