Avatar Railay - Adults Only

Güney Tayland, Krabi
Avatar Railay - Adults Only Öne Çıkan Resim
Avatar Railay - Adults Only Dış Mekan
Avatar Railay - Adults Only Dış Mekan
Avatar Railay - Adults Only Dış Mekan
Avatar Railay - Adults Only Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Avatar Railay - Adults Only
629 Moo.2 East Railay Güney Tayland, Krabi

Avatar Railay - Adults Only misafirlere Krabi bölgesinde, körfez yakınında, Ao Nang Plajı ve Doğu Railay Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 3,4 mi (5,5 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Pandora ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu ve su sebili vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe
Pool
Pool Suite
Room
Deluxe Pool Access
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x