Sunrise Gardens Aparthotel

Protaras City Center, Protaras
Sunrise Gardens Aparthotel Genel
Sunrise Gardens Aparthotel Öne Çıkan Resim
Sunrise Gardens Aparthotel Dış Mekan
Sunrise Gardens Aparthotel Dış Mekan
Sunrise Gardens Aparthotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Sunrise Gardens Aparthotel
Protaras Avenue Protaras City Center, Protaras

Sunrise Gardens Aparthotel misafirlere Protaras (Protaras Şehir Merkezi) bölgesinde, Gün Doğumu Plajı ve Protaras Sahil Gezi Yolu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel İncir Ağacı Koyu ile 0,2 mi (0,3 km) ve Nissi Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Pomelo yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 130 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x