Melini Hotel Suites

Protaras City Center, Protaras
Melini Hotel Suites Genel
Melini Hotel Suites Genel
Melini Hotel Suites Genel
Melini Hotel Suites Genel
Melini Hotel Suites Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Melini Hotel Suites
42 Protaras Avenue Protaras City Center, Protaras

Melini Hotel Suites misafirlere Protaras (Protaras Şehir Merkezi) bölgesinde, Protaras Sahil Gezi Yolu ve Gün Doğumu Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nissi Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) ve İncir Ağacı Koyu ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda Melini Hotel Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x