Sunrise Accessible Resort

Salerno Körfezi, Battipaglia
Sunrise Accessible Resort Öne Çıkan Resim
Sunrise Accessible Resort Dış Mekan
Sunrise Accessible Resort Dış Mekan
Sunrise Accessible Resort İç Mekan
Sunrise Accessible Resort İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Sunrise Accessible Resort
Via Litoranea 39 Salerno Körfezi, Battipaglia

Sunrise Accessible Resort konaklamanızda Battipaglia bölgesinde, Caseificio Jemma ile 9,9 km (6,2 mi) ve Paestum Arkeoloji Parkı ile 21 km (13 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Agropoli Kalesi ile 30,9 km (19,2 mi) mesafede.

Ristorante Sunrise, Sunrise Accessible Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x