Quadrifoglio Village

Salerno Körfezi, Pontecagnano Faiano
Quadrifoglio Village Genel
Quadrifoglio Village Öne Çıkan Resim
Quadrifoglio Village Dış Mekan
Quadrifoglio Village Dış Mekan
Quadrifoglio Village İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Quadrifoglio Village
Via Lago Trasimeno 11 Salerno Körfezi, Pontecagnano Faiano

Pontecagnano Faiano bölgesindeki Quadrifoglio Village konaklamanızda, Isola Verde Su Parkı ve Aquafarm Tema Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Salerno Limanı ile 17,6 mi (28,4 km) ve Spiaggia Libera ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Küçük otelin denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi keyfi sunuyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 3 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında atış alıştırması yapın veya özel plajda güneşin tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x