Sunny Vijoya

Doğu Hindistan, Puri
Sunny Vijoya Genel
Sunny Vijoya Genel
Sunny Vijoya Genel
Sunny Vijoya Öne Çıkan Resim
Sunny Vijoya Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Sunny Vijoya
Chakratirtha Road Doğu Hindistan, Puri

Sunny Vijoya misafirlere Puri merkezinde, Puri Plajı yakınında ve Vishnu Temple ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jagannath Tapınağı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Vimala Temple ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

54 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 4 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Non Sea Facing)
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Executive Süit, Okyanus Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Family Süit, Sigara İçilebilir, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x