Hotel Holiday Resort

Doğu Hindistan, Puri
Hotel Holiday Resort Genel
Hotel Holiday Resort Genel
Hotel Holiday Resort Genel
Hotel Holiday Resort Genel
Hotel Holiday Resort Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Hotel Holiday Resort
Chakratirtha Road Doğu Hindistan, Puri

Hotel Holiday Resort konaklamanızda Puri bölgesinde, plajda, Puri Plajı yakınında ve Jagannath Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Chilika Lake ile 34,4 km (21,4 mi) ve Konark Sun Tapınağı ile 35,7 km (22,2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 92 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Elite
Elite Kır Evi, 1 Yatak Odası, Buzdolabı
Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Business Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Buzdolabı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x