Sunny Paradise Resort

Ngwe Saung
Sunny Paradise Resort Genel
Sunny Paradise Resort Genel
Sunny Paradise Resort Genel
Sunny Paradise Resort Genel
Sunny Paradise Resort Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Sunny Paradise Resort
No.90 (A/B), Kabar Aye Pagoda , Ngwe Saung

Sunny Paradise Resort misafirlere Ngwe Saung bölgesinde, plajda ve Ngwesaung Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Aşıklar Adası ile 3,6 mi (5,9 km) ve Shwemokhtaw Pagodası ile 31,7 mi (50,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Sea View yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 181 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve karaoke mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Deniz Manzaralı (Dream)
Room
Executive Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x