Bay Of Bengal Resort

Ngwe Saung
Bay Of Bengal Resort Genel
Bay Of Bengal Resort Genel
Bay Of Bengal Resort Genel
Bay Of Bengal Resort Genel
Bay Of Bengal Resort Genel
Image More +75 fotoğraf
Bay Of Bengal Resort
#1 Qtr, Zee Hmaw VillageTrack, Pathein Ngwe Saung Tsp. , Ngwe Saung

Bay Of Bengal Resort misafirlere Ngwe Saung bölgesinde, plajda ve Ngwesaung Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aşıklar Adası ile 4 mi (6,5 km) ve Shwemokhtaw Pagodası ile 32,2 mi (51,7 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için Pier Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Garden View
Bengal
Bengal Suite
Room
Deluxe Oda
Room
Royal Bengal Villa with Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x