Sunny Apartments 1BDR

Costa Del Sol, La Cala del Moral
Sunny Apartments 1BDR Öne Çıkan Resim
Sunny Apartments 1BDR Dış Mekan
Sunny Apartments 1BDR Dış Mekan
Sunny Apartments 1BDR Oda Düzeni
Sunny Apartments 1BDR Oda Düzeni
Image More +35 fotoğraf
Sunny Apartments 1BDR
Calle Hermanos Álvarez Quintero 1 calle Hermanos Álvarez Quintero 1 Costa Del Sol, La Cala del Moral

Bu apart daire misafirlere Rincon de la Victoria bölgesinde, plaj yakınında, Acantilados y Túneles de El Cantal Gözlem Noktası ve Playa de Rincón de la Victoria 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Malaga Limanı ile 11,6 mi (18,6 km) ve Malagueta Plajı ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Engellilere Uygun, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x