Moon Dreams Calabahia

Batı Endülüs, La Cala del Moral
Moon Dreams Calabahia Öne Çıkan Resim
Moon Dreams Calabahia Dış Mekan
Moon Dreams Calabahia Dış Mekan
Moon Dreams Calabahia Dış Mekan
Moon Dreams Calabahia İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Moon Dreams Calabahia
Calle Manuel Fernandez Moreno 6-7 Batı Endülüs, La Cala del Moral

Rincon de la Victoria bölgesindeki Moon Dreams Calabahia misafirlere deniz kıyısında, Rincon de la Victoria Alışveriş Merkezi ve Malaga Province Beaches 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Malaga Limanı ile 7,8 mi (12,6 km) ve Malaga Picasso Müzesi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Moon Dreams Calabahia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 92 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Rincon de la Victoria bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x