Sunmarina Hotel Cha Am

Orta Tayland, Cha-am
Sunmarina Hotel Cha Am Genel
Sunmarina Hotel Cha Am Genel
Sunmarina Hotel Cha Am Genel
Sunmarina Hotel Cha Am Öne Çıkan Resim
Sunmarina Hotel Cha Am Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Sunmarina Hotel Cha Am
197 Ruamjit Road Orta Tayland, Cha-am

Sunmarina Hotel Cha Am misafirlere Cha-am bölgesinde, plajda, Cha-am Plajı yakınında ve Cha-am Orman Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cha Am Hastanesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve İsviçre Koyun Çiftliği ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x