Irin Beach Cha - am

Orta Tayland, Cha-am
Irin Beach Cha - am Öne Çıkan Resim
Irin Beach Cha - am Dış Mekan
Irin Beach Cha - am Dış Mekan
Irin Beach Cha - am Dış Mekan
Irin Beach Cha - am İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Irin Beach Cha - am
263/32 Soi Hua South 2nd Street District Rewmhitts Orta Tayland, Cha-am

Irin Beach Cha - am misafirlere Cha-am bölgesinde, plajda, Cha-am Plajı yakınında ve Cha-am Orman Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cha Am Hastanesi ile 2 mi (3,2 km) ve İsviçre Koyun Çiftliği ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x