Sundune Guest House & Self Catering

Colchester
Sundune Guest House & Self Catering Öne Çıkan Resim
Sundune Guest House & Self Catering Kahvaltı
Sundune Guest House & Self Catering Yerinde Yemek
Sundune Guest House & Self Catering Oda Düzeni
Sundune Guest House & Self Catering Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Sundune Guest House & Self Catering
92 Wellington Street , Colchester

Sundune Guest House & Self Catering misafirlere Colchester bölgesinde, plaj yakınında, Sundays River Kum Tepeleri ve Matyholweni Gate 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Schotia Tooth and Claw Safari ile 14,9 mi (24 km) ve Aldo Scribante Yarış Pisti ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (The Weaver)
Family
Family Oda (The Kingfisher)
Room
Oda (The Sunbird)
Room
Oda (The Swallow)
Room
Executive Süit (Fish Eagle)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x