ParkView Lodge

Colchester
ParkView Lodge Öne Çıkan Resim
ParkView Lodge Kahvaltı
ParkView Lodge Yerinde Yemek
ParkView Lodge Oda Manzaraları
ParkView Lodge Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
ParkView Lodge
Farm 880 , Colchester

ParkView Lodge misafirlere Colchester bölgesinde, plaj yakınında, Matyholweni Gate ve Sundays River Kum Tepeleri 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Schotia Tooth and Claw Safari ile 16,1 mi (25,9 km) ve Aldo Scribante Yarış Pisti ile 16,4 mi (26,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x