Sun Globe Resort

Güney Tayland, Ko Yao
Sun Globe Resort Öne Çıkan Resim
Sun Globe Resort Dış Mekan
Sun Globe Resort Dış Mekan
Sun Globe Resort Dış Mekan
Sun Globe Resort Golf
Image More +37 fotoğraf
Sun Globe Resort
21/3 Moo 3 Güney Tayland, Ko Yao

Ko Yao bölgesindeki Sun Globe Resort konaklamanızda, Ao Phang-nga Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 23,3 mi (37,5 km) ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 27,6 mi (44,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x