Bann Anattaya Koh Yao Noi

Güney Tayland, Ko Yao
Bann Anattaya Koh Yao Noi Genel
Bann Anattaya Koh Yao Noi Öne Çıkan Resim
Bann Anattaya Koh Yao Noi Dış Mekan
Bann Anattaya Koh Yao Noi Dış Mekan
Bann Anattaya Koh Yao Noi Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Bann Anattaya Koh Yao Noi
21/1 Moo 1, Amphoe Koh Yao Güney Tayland, Ko Yao

Bann Anattaya Koh Yao Noi misafirlere Ko Yao merkezinde, Ao Phang-nga Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 23,3 mi (37,5 km) ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 27,6 mi (44,4 km) mesafede.

Je T'aime Bann Anattaya Koh Yao Noi misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room, Fan
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçeli
Room
Standard Room, Air Conditioned

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x